Menu

Landelijk gelegen woonhuis Poggenbeltweg 10 Haarle gem. Hellendoorn

Kenmerken

Type
Landelijk gelegen woonhuis

Ligging
Buitengebied

Kavelgrootte
5.000 m2, meer grond is mogelijk tot totaal 2.16.40 ha.

Inhoud
475 m3

Adres
Poggenbeltweg 10

Plaats
Haarle gem. Hellendoorn

Vraagprijs
€ 625.000,-- k.k.

Omschrijving

Op een mooie vrije plek in het buitengebied van Haarle, vrijstaand woonhuis met luxe royale schuur / hal op een perceel van ca. 5.000 m2, evt. met meer grond te koop. Wonen voor de liefhebber, met prachtige vergezichten en een super luxe schuur van ca. 315 m2 naast de deur.

De indeling is als volgt: Begane grond: hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, serre, slaapkamer met vaste wastafel, toilet.                                                 Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, vaste wastafel, badkamer meubel en toilet.

De inhoud van de woning is circa. 475 m3 en de woonoppervlakte is ca. 150 m2.

De woning is gebouwd in 1978 en opgetrokken uit spouw metselwerk. De woning heeft een zadeldak gedekt met pannen op een geïsoleerd dakbeschot. De woning is grotendeels voorzien van thermopane beglazing behalve de twee slaapkamers aan de voorzijde.

De bijkeuken heeft een verhoogde opstelling voor de wasmachine en droger. In 2016 is de serre met afdak bij de woning aangebouwd, deze heeft thermopane beglazing met zonwerend glas, pvc vloer met vloerverwarming en er is een aanrecht voor praktische werkzaamheden.

Aansluitend is een overkapping om droog buiten te kunnen zitten. Er is centrale verwarming met een ketel van het merk Remeha die tevens voor het warme water zorgt.

De garage met op afstand bedienbare deur is gebouwd in 2014, geheel van geïsoleerd spouw metselwerk, gedekt met pannen op een kap van geïsoleerde dakplaten. Voorin is een aparte berging, er is elektra en water, totale afmeting ca. 4 x 9 meter.

In 2014 is er een prachtige schuur bij de woning gebouwd van spouw metselwerk, verzinkte stalen spanten met vrije overspanning en gedekt met sandwichpanelen (golfplaatmotief). De schuur heeft een afmeting van ca. 21 x 15 meter en een oppervlak van ca. 315 m2.

De schuur heeft twee op afstand bedienbare sectionaaldeuren van 4 meter breed en 4 meter hoog. De schuur is voorzien van krachtstroom, gas en water.

Er is een eigen cv-ketel van het merk Remeha die tevens voor warm water zorgt. De vloer is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en gecoat. Er zijn kunststof kozijnen met thermopane beglazing en het gebouw is voorzien van dakgoten.

De indeling van de hal is als volgt: Hal, berging en stal, gang, 2 kantoor ruimten, toilet, royale doucheruimte met aansluiting wasmachine, keuken/kantine met de volgende inbouw apparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.

Er is centrale afzuiging voor keuken, toilet en douche. Boven het kantoorgedeelte is een ruime zolder.

Bijzonderheden:

  • Spotjes rondom de schuur.
  • Natuurstenen tafel en bureau in kantoorruimte blijven achter.
  • Alle kabels en leidingen zijn met kabelgoten of in de wanden weggewerkt.
  • Aangesloten op (druk-)riolering.
  • Uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.
  • Er is een keurige en praktische klinkerverharding rondom de gebouwen en als oprit.
  • Ook achter de hal is een groot plein van klinkers van ca. 360 m2. 

De woning met hal wordt aangeboden met een perceel van ca. 5.000 m2. Het geheel is 2.16.40 hectare groot en er is dus 1.66.40 hectare bij te kopen.   Het perceel heeft de bestemming wonen en het weiland is agrarisch.

 

Locatie

Brochure aanvragen


← Terug naar Aanbod

Realisatie: Remgro Web- & ICT Oplossingen