Menu

Authentieke woonboerderij Oude Benteloseweg 20 Delden

Kenmerken

Type
Authentieke woonboerderij

Ligging
Oude Benteloseweg - Amalialaan - Stad Delden

Kavelgrootte
ca. 3777 m2

Adres
Oude Benteloseweg 20

Plaats
Delden

Vraagprijs
€ 375.000,-- k.k.

Omschrijving

Unieke kans in hartje Delden: Royale kavel van maar liefst 3.777 m2 met authentieke woonboerderij met bijbehorende schuur, in originele staat van 1905. Geheel te renoveren of amoveren en nieuwbouw zijn hier de keuzes.

De woonboerderij wordt ontsloten via de Amalialaan, de nieuwste straat van Delden. Uitstekende ligging nabij het centrum met alle voorzieningen op loopafstand.

De traditioneel gebouwde boerderij is als volgt ingedeeld:                                                                                                                                                          woonkamer, zitkamer, 4 slaapkamers, berging, deel met toilet en stal. De verdieping is geheel hooizolder.

In de weide naast deze woonboerderij wordt een nieuwbouwplan gerealiseerd in harmonie met de woonboerderij. Het nieuwbouwplan bestaat uit 6 kavels voor riante woningen, waarvan er al 4 verkocht zijn.

De woonboerderij en de kavels worden ontsloten middels de nieuw aan te leggen Amalialaan vanuit de Oude Benteloseweg die eindigt bij het erf van de woonboerderij. Aan één zijde komen 2 vrijstaande woningen en aan de andere zijde komen 2 vrijstaande en 2 twee-onder-een-kap woningen. De kavels variëren in grootte en ook de te bouwen woningen verschillen in maat en type, waardoor er een buurt ontstaat met variatie.

Nieuwbouw op deze mooie centraal gelegen riante kavel behoort tot de mogelijkheden. De bouw moet voldoen aan het beeldkwaliteitsplan en naar de maatstaven van de Gemeente Hof van Twente.

Meer informatie over de bouwmogelijkheden kunt u verkrijgen bij Harry Lubberink van Lubberink B.V. Bouwkundig teken en Adviesbureau.

Royaal wonen/bouwen in eigen beheer op mooie plek, in landelijke sfeer en toch centraal in Delden.

De brochure is te downloaden bij www.sligmanmarkelo.nl.

Locatie

Brochure aanvragen


← Terug naar Aanbod

Realisatie: Remgro Web- & ICT Oplossingen