Menu

Boerderij Lochemseweg 17 Markelo

Kenmerken

Type
Boerderij

Ligging
Buitengebied

Kavelgrootte
1,1 hectare tot 3,88 hectare

Inhoud
ca. 500 m3

Adres
Lochemseweg 17

Plaats
Markelo

Vraagprijs
€ 315.000,-- k.k.

Omschrijving

Boerderij met praktische schuren gelegen aan Lochemseweg 17 te Markelo, aangeboden met ca. 1,1 hectare. Circa 2,78 hectare aansluitend bij te kopen tot totaal 3.88.10 hectare.

De boerderij ligt op een min of meer vierkante kavel van 3.88.10 hectare aan de Lochemseweg te Markelo, (Lochem-Goor). Het bedrijf ligt in Overijssel, gemeente Hof van Twente, dichtbij de grens met Gelderland. Het is een open landschap met Lochem op ca. 5 kilometer.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1923 en de achterzijde van de woning is van 1987.

De indeling van deze woning met een inhoud van ca. 500 m3 is als volgt:

Begane grond: entree, hal, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, gang, toilet, douche, voorkamer, zitkamer, kantoor, slaapkamer;

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers.

De ligboxenstal is gebouwd in 1979 van spouw metselwerk, stalen spanten met een vrije overspanning, gedekt met ABC-golfplaten voorzien van Dupanel isolatie. Afmeting ca. 27 x 15,5 meter. De melk wordt geleverd aan FrieslandCampina.

De kapschuur is opgetrokken uit houten gebinten, er is een grupstal voor koeien en jongvee, totaal 29 stuks, verder in gebruik voor hooi en stro opslag alsmede als berging en werkplaats. Afmeting ca. 20 x 14 m.

Er zijn 3 varkensschuren van resp. 180, 250 en 246 vierkante meter (zeugen en vleesvarkens). De laatste schuur is gebouwd in 2000.

Kalverstal, eenvoudige stal, opgetrokken uit metselwerk en gedekt met ABC-golfplaten, voorzien van strohokken voor kalveren en 15 ligboxjes. Afmeting ca. 19 x 6 m.

Er is een mestbassin (folie bassin) van 550 m2 aanwezig, alsmede een betonnen kuilplaat met aan één zijde betonelementen. Verder is een kuilplaat aanwezig voor maisopslag.

Bestemming

Het perceel heeft volgens het bestemmingsplan Buitengebied gemeente Hof van Twente een agrarische bestemming met een agrarisch bouwvlak, gelegen in het landbouwontwikkelingsgebied.

Milieuvergunning

Op 2 oktober 2015 is er een melding in het kader van de Natuurbeschermingswet onder de PAS ingediend voor dit bedrijf met de volgende dieraantallen: 46 melkkoeien 27 stuks jongvee en 236 vleesvarkens. Hierdoor zijn er goede mogelijkheden voor diverse veehouderijtakken, bijvoorbeeld ca. 775 stuks melkgeiten.

Ligging

Goed bereikbaar aan de provinciale weg Lochem-Goor met goede fietspaden aan weerszijden. Lochem ligt op ca. 5 km en heeft een Station, tevens is daar het Staring College met vele niveaus in het voortgezet onderwijs.
Markelo ligt op ca. 6 km, Diepenheim op ca. 5 km en Goor op ca. 8,5 km.
In Nettelhorst (ca. 2,5 km) is een basisschool met Dalton onderwijs en de openbare basisschool Stokkum ligt op ca. 4,5 km.

Een brochure met meer uitgebreidere informatie wordt u op aanvraag toegezonden. Tel. 0547-363775, of mail:info@sligmanmarkelo.nl

 

Locatie

Brochure aanvragen


← Terug naar Aanbod

Realisatie: Remgro Web- & ICT Oplossingen